Dongguan Mars Medical Products Co., Ltd
Dongguan Mars Medical Products Co., Ltd

Uudised

Uudised

Sphygmomanometer lámh Mars

Vabastusaeg: 2020-06-22 16:51:14 Löögid: 20

Paljude eakate ja kõrge vererõhuga patsientide jaoks on väga oluline, et kodus oleks hea sfügmomanomeeter.See võib jälgida vererõhku igal ajal.Leibkonna sfygmomanomeetrid on jagatud ka käsivarre ja randme tüüpi, nii on käe või randme tüüpi sfygmomanomeeter parem?Järgmiseks võrreldakse üksikasjalikult käte sfügmomanomeetrit ja randme sfügmomanomeetrit.


 

Erinevate mõõtmismeetodite kohaselt on olemas kolm peamist tüüpi elektroonilisi sfügmomanomeetreid, esimene on käsivarre tüüp, teine on randme tüüp ja kolmas on sõrme tüüp.Kuid sõrme tüüpi elektrooniline sfügmomanomeeter on osutunud kõlbmatuks isegi tervete inimeste jaoks.Seetõttu on peamised turul olevad tooted käsivarre sfügmomanomeetrid ja randme sfügmomanomeetrid.Vaatame, kumb on parem.

 

Käsi sfügmomanomeeter:

 

Eelised: Vererõhk brahhiaalne arter on mõõdetud, ja viga mõõtmise tulemus on väike.Puudused: mudel on suur ja ebamugav kanda, peate võtma oma top mõõta.


randme vererõhu monitor:

 

Eelised: väikesed ja kaasaskantavad, mida saab mõõta igal ajal, mis tahes35;101;.Puudused: vererõhk arteri on mõõdetud, ja viga on suur.

辅导费.jpg

 

Kuna käsi on lähedal meie südamele, tulemus käesfügmomanomeeter on suhteliselt täpne ja lähemal tulemuse haigla.Kuid käetüüp sfügmomanomeeter peab võtma oma jope ära mõõtmiseks, ja mudel on suur, mis on ebamugav kanda; ja randme tüüpi sfügmomanomeeter on väike ja mugav kanda, ja samuti vältida probleemi lahtiriietumine.Siiski ei sobi randme sfügmomanomeetrid vereringe kahjustusega patsientidele.Diabeediga, hüperlipideemiaga, hüpertensiooniga ja muude haigustega patsientidel ja eakatel patsientidel on soovitatav valida käe tüüpi elektrooniline sfügmomanomeeter.


2024 Dongguan Mars Medical Products Co., Ltd Kõik õigused kaitstud.